Freni

En lärarstudents funderingar.




I dag kom kläderna jag hade beställt, alltid lika spännande att öppna och se om man har fått vad jag skickade efter eller om det ligger en chockrosa ballerina outfit i paketet. Som tur är var detta inte fallet, den här gången.


Dagens möte med gruppen var fort avklarat och nu har vi en aning om vad vi vill ställa för frågor till den andra gruppen på seminariet. Solen känns verkligen underbart skön i dag, och det verkar som att temperaturen kommer att stiga ännu mer under helgen. Med lite tur kanske jag får de kläder jag har beställt idag, only time will tell.

Star gazing hamnade på första position utan pengar, bättre lycka nästa gång!


En härlig dag, solen har värmt i stort sett hela tiden. Sen har det varit kul att se alla dessa ungdomar som går omkring med sina studentmössor. And on to other matters, i dag springer lillhästen Star Gazing ett lopp, resultat kan komma att redovisas efteråt.

Så! Efter lite mekande fram och tillbaks så har jag hittat en layout som jag gillar, tror jag... Ja ja, den som lever får se.

Jaha, nu verkar det som att jag har hamnat i en blogg ändå, här kommer det skrivas lite allt möjligt. Det kommer att vara djupt, det kommer att vara lågt och antagligen en hel del mindchatter.