Freni

En lärarstudents funderingar.


Voj voj, vad har jag nu gett mig in på, man fixar och snyggar till lite bilder åt folk och helt plötsligt är det fler och fler som vill ha designat eller ändrat. Kan de innebära att det faktiskt blir bra och det inte bara är något som ni säger? Nåja den som lever får se.

Igår var jag över till Emil och hälsade på, det har tyvärr blivit lite mindre av det nu när vi har slitit med regionsanalysen dag och natt. Killen var förståss dödstrött efter att han hade arbetat sedan tidigt på morgonen men det hindrade mig absolut inte från att våldgästa hos honom en timme eller två innan Jessica slutade jobba. Ovan är en nyare bild på familjens yngsta katt, äntligen har den ömma modern tagit fler :)


Kvart över åtta i morse var det dags att möta vår bödel, redovisning av regionsanalysen som jag och Ivana har slitt med låg på schemat. Alla redovisningsgrupper där hade något intressant att säga om sina regioner, men partisk som jag är tycker jag att det var Ivana och jag som stod för dagens bästa (Men jag är ju då lite partisk som sagt). Redovisningen gick kanonbra och diskussionen runt sakfrågorna vi hade tagit upp pågick nästan dubbelt så länge som för någon annan.

Och för den ömma modern som frågade, så var det ett par sådana här byxor jag köpte och var tvungen att fålla upp en aning. Stygnen blev inte så jättefina, men det är länge, läääänge sedan jag sydde någonting för hand!

Texten jag pratade om för något inlägg sedan kommer antagligen upp i helgen.

/Att lära utan att göra, är som att älska utan att röra

Jo det kan vara allas vår Jasmina som fyller år, hon började läsa på lärarprogrammet samtidigt som mig och läser nu andra året på den estetiska inriktningen. Mina källor säger mig att hon blir 22 år idag den 23e oktober. Sretan rodjendan mala! Jag hoppas att du får en bra dag idag!