Freni

En lärarstudents funderingar.

Wie, äntligen uppe i lilla Boden, nu är det dags att packa upp och börja hälsa på folk som man inte har sett på länge. Dock så tror jag redan nu att jag kommer sakna mina vänner i Norrköping en aning, men de flesta av oss från universitetet kommer ju att ses även om vi inte går i samma klasser längre.

Det har blivit lite väl lite skrivet de senaste dagarna men det är för att jag har försökt att spendera så mycket tid som möjligt med mina vänner här i Norrköping innan alla åker iväg för sommaren. Skolarbete har gått bra och det lät på min examinator som att jag även har fått diskussionsdelen godkänd från uppsats-seminariet. (Där var jag lite orolig, man vet aldrig med en del examinatorer)

På lördag bär det iväg upp till Boden för att träffa familj och släkt igen, men även för att tjäna ihop lite pengar till sommaren. Och på tal om sommaren, vad tror ni om det här badmodet föresten?



Själv tror jag inte att världen är redo för mig i borats snygga "mankini" ännu. Nu tror jag det får vara nog för den här gången, things to do, people to see and all that. Måste höra med Aida när hon kan ta sina kläder härifrån, helst -innan- jag åker.

Uppsatsen godkänd på seminarium, får veta om diskussionsdelen innan fredag. Wee :)

Ännu en dag med skönt väder, den har dock bestått till mestadels av studerande av lärandeteorier med Maja inför paneldiskussionen med Monica Svahn imorgon. Med lite tur ska det gå bra, det är lite osäkert när vi inte får veta vilket område/perspektiv som vi ska tala för ännu. On to other matters, om vett när man solar skulle vara mer baserat på det naturliga urvalet skulle mina gener inte gå vidare alls, har redan lyckats bränna mig ordentligt. Klantigt som fan.