Freni

En lärarstudents funderingar.

Idag har det var min näst sista dag på Djäknepark för det här året, mina elever har snart gjort färdigt sina arbeten för den vernissage de ska göra, samt att en av de andra klasserna ska skriva det prov som de har fått göra under veckan. Det är rätt kul att de själva har fått sätta ihop ett prov för det verkade som att de inte hade gjort något sådant tidigare. Det handlar om att eleverna lär sig medans de söker upp bra ämnen att ställa frågor på, sen under själva rättningen så ser vi vilken ambitionsnivå de har haft.

Samtidigt som det ska bli skönt att komma tillbaks till campus för den vanliga undervisningen så är det tråkigt att inte få undervisa något mer förän nästa år, men nu behöver vi i min arbetsgrupp tid till lärboksanalys och tentaskrivning i Januari.

Resan upp till Boden är även den omhändertagen, det blir bilresa med en faster och hennes sambo omkring den 20e december. Då bär det av hem för att träffa släkten, fira jul, fylla år och fira nyår!

Vad ska man säga, det har varit en lugn helg då jag gjorde bort nästa veckas planering för praktiken redan i fredags, däremot har det varit att läsa en hel del inför läroboksanalysen som vi ska vara färdiga med strax efter VFU'ns slut.

Annars så är det business as usual, jag har fortfarande inte blivit ifråntagen mina undervisningstillfällen på Djäknepark så någonting måste jag väl göra rätt. Hemresan är även den säkrad så det blir att åka upp kring den 20e december, när det blir att åka ner igen är däremot inte bestämt men kanske omkring den femte eller någonting liknande.

Och oroa dig inte Emina, jag har börjat lite på din design med, du får nog ett utkast i veckan.

/"Jag skulle gilla morgnar bättre om de började senare"