Freni

En lärarstudents funderingar.

Gårdagen spenderades med att skicka ut ännu fler jobbansökningar inför sommaren samt att umgås ett par timmar med delar ur min sköna arbetsgrupp inför tentan. Nu känns det som att tentan kommer att gå fint när vi har rett ut en hel del begrepp och vad fasiken Ninian Smart's sju dimensioner betyder ur religionssociologisk synvinkel.

Något jag däremot undrar över är vart solen tog vägen? Här är det ganska varmt men det är bara moln moln moln och åter moln. Smhi lovar till och med snö någon gång under nästa vecka, hur tråkigt vore inte det? Som tur är så brukar smhi bara gå att lita på i tvådagarsperioder (mest pga alla variabler när det gäller meteorologi menmen).


Sjuhundra och tre saker att göra, tentor, arbete och en flytt. Lagomt stressigt och inte en sysslolös dag. Det är egentligen rätt skönt att ha något att göra hela tiden så länge det inte blir allt för tungt. Nu är det sex dagar tills jag får nycklaran till det nya stället, kanske är det dags att börja packa ordentligt snart?

Sju grader varmt, skinande sol, underbart. Självklart är jag bunden till biblioteket för tentastudier, någon som vill byta med mig? :(