Freni

En lärarstudents funderingar.

Solen skiner och det flyger runt stora vitvingade fjärilar i de lilablommiga träden utanför fönstret. Det hade varit nästintill perfekt om det inte blåste så mycket idag. Ingen skola under dagen men däremot skolarbete som vanligt, hurra för att det snart är finaltenta och sen sommarlov!

Frågan är dock som vanligt, vad händer i helgen? Någon som har ett bra förslag på aktivitet?

Nu är det väl äntligen dags att skriva igen antar jag. Sommaren blir mer och mer påtaglig här nere och tyvärr så är det inte bara sol som kommer med sommaren utan även regn och åska. Nu på sistone har det inte varit lika mycket sol även om den har varit framme betydligt mer än vad jag förväntade mig att den skulle vara.

Sommarjobbet är ordnat även det. Det blir att arbeta på Comunit som ligger nästan mitt i staden, schemat är inte helt färdigt ännu men nästa Torsdag går jag dit och kan planera med Cilla när utbildningen ska vara och hur jag får jobba. För den som inte vet det är Comunit ett callcenter som arbetar med inkommande samtal, dvs att jag slipper ringa själv och har inga säljkrav eller liknande. Det skiljer sig med andra ord en hel del från tiden jag arbetade på Silentium.

Nästa vecka kommer även den ömma modern och hälsar på för första gången på i Norrköping, vi ska även åka till Stockholm och gå på dop samma helg så det blir kul att träffa den delen av släkten med.

Man vet att det är illa när ens elever har hittat en på Facebook!

Det får räcka för nu.