Freni

En lärarstudents funderingar.

Som titeln på inlägger säger så är jag tyvärr rikskass, på att uppdatera här. Nu har det gått lite för länge sedan förra gången igen men nu i veckan har det varit en hel del stressande i skolan, speciellt för oss högstadielärare som var oroliga för en viss artikel om nedläggning i NT. Den visade sig vara harmlös för oss som redan är antagna i Norrköping. Det är nämligen här vi tar vår examen i framtiden.

Vad annat är nytt? Gamla vänner som har hört av sig igen är alltid kul. Annars är det mesta skolrelaterat och ganska ointressant för gemene man. Någon dag snart kommer det antagligen att dyka upp en liten text som andra lärarstudenter kan finna intressant, om jag nu inte överskattar min egen förmåga på att reflektera och problematisera.


Här skrivs det väldigt lite för tillfället, det är för att det skrivs väldigt mycket på annat ställe, fråga bara någon som arbetar med mig i skolan om ni inte tror mig. Men nu är hemtentan klar och jag känner mig ungefär lika bra som den här kattungen är bra på att agera domkraft.