Freni

En lärarstudents funderingar.

Veckorna går fort nu när den nya kursen har börjat, nästa steg är att besöka Jesu Kristi Kyrka av den Sista Dagars Heliga som en del av en uppgift vi ska göra, efter det så blir det att välja mellan Bosniska Islamska föreningen i Norrköping, den Katolska kyrkan eller Bahaisamfundet. Det kommer nog bli ganska så intressant att se de olika trosuppfattningarna och vad de sysslar med egentligen, det finns så många fördomar om mormoner, katoliker och muslimer men det går säkert att få någon ordning på det hela

Tentan som skrevs i torsdags gick förhoppningsvis bra, vi var några stycken som var ute och firade respektive dränkte våra sorger igår. Det roliga är att man vet inte riktigt vilket av det man gör förrän vi får tentaresultatet. Strax före tre gick även brandlarmet när någon fyllbult på andra våningen försökte sig på konsten att laga mat med 2 promille i sig, inte någonting att rekommendera!

Nästa vecka börjar en ny kurs och en båtlast med föreläsningar är vad som utgör de första tre veckorna, lagomt spännande men förhoppningsvis så är Eva Reimers intressant att lyssna på.