Freni

En lärarstudents funderingar.


Jasminris, skivade champinjoner, smaksatt créme fraiche och stekt kebabkött. Sjukt gott och tar cirka 8-10 minuter att göra.

Gårdagens vikariat gick bra med endast en incident då två flickor i sjuan började bråka med varandra och det slutade i tårar och tandagnisslan. Vad jag inte förstår är hur ett A4-papper med redovisningsmaterial kan skapa en sådan konflikt. Det hela slutar med en händelserapport så nu har jag i alla fall en aning om hur de ska göras.

12:45 ska jag iväg på jobbintervju i kolmården, självfallet så gör den enda bussen jag hittar att jag är där en timme i förväg men jag får väl hitta på någonting att roa mig med. Jag undrar hur de skulle reagera om jag spenderar tiden med att göra snöänglar utanför receptionen...

Vikariedags, nu ska vi bara hoppas att de har ordnat nycklar åt mig så jag kommer in klassrummen, det vore katastrof annars!

Idag har den nya kursen om politik, välfärd och resurser startat och efter den första natten i den nya lägenheten kan jag konstatera att behovet av gardiner är stort. Nu börjar det även dyka upp lite saker på väggarna och jag får väl lägga upp lite nya bilder senare då jag har fått upp gardinerna för annars är det alldeles, alldeles för kalt för att vara värt att visa.

Nu är det däremot dags att steka lite fisk och se hur riskokaren jag fick fungerar. Med lite tur så exploderar den inte när jag slår igång den.

Ursäkta röran, jag håller på att flytta.

Sådär nu är tentan avklarad och nu väntar jag på domen. Förhoppningsvis har det gått bra och jag kände mig riktigt nöjd ända tills kursansvarige sade att att vi behöver en viss poäng på varje fråga för att få godkänt. Tänk om man inte har förstått frågan eller tänkt fel och har full pott på alla andra, då får man göra om ändå och det känns inte så jävla kul om det skulle hända. Imorgon får jag nycklarna till den nya lägenheten så tisdagen lär väl spenderas med att kånka lådor mellan lägenheterna.

Come on girl, show me some love..