Freni

En lärarstudents funderingar.

Sådär, lägenheten avklarad. Jag får skriva på kontraktet den första april men jag kan flytta in tidigare om Said flyttar ut innan dess. Vi kan ju alltid hoppas, Slottsgatan nästa!

Sådär, det verkar som att jag kommer att få överta en lägenhet mot norra promenaden här i Norrköping om allt vill sig väl. Jag var och tittade lite på den i dag och tog ett par bilder. Badkar har jag inte haft på jag vet inte hur många år!




I morgon är det alltså dags för ännu ett seminarium, samt att kolla in en ny lägenhet. Med lite tur så kanske jag får ta över den om allt passar! Bilder kommer!

Ny vecka, en vecka med vad som förhoppningsvis kommer att bli vårens sista snöfall. Nu är solen i alla fall framme oftare än vad den gömmer sig och det är ju riktigt jävla skönt. Tyvärr så finns det ett antal stormmoln som hägrar i framtiden, det är nämligen dags för ännu en tenta. Vecka 13 skriver vi tentamen i "religionskursen", lagomt kul när den kommer att ligga på 11 högskolepoäng. Det är fan mer än två tredjedelar av kursen så den vill jag verkligen, verkligen inte missa.