Freni

En lärarstudents funderingar.

Eller något sådant, religionssociologi och religionspsykologi är helgens sysselsättning, helgens boja och vad som förhoppningsvis kommer bli till kunskap som fastar inför tentan. Annars så har det varit lite fortsatt krångel med datorn som Emil har byggt ihop, en trasikg GPU-fläkt är väl misstanken. Nu i veckan ska Timbuktu komma till Norrköping och uppträda och det är nästan obligatorisk närvaro på det för den som undrar.




Ah yes, idag hade jag sovmorgon på schemat då jag och Ivana inte behövde ses något på biblioteket. Självklart så börjar telefonen gå redan halv åtta och jag hinner avverka tre(!) olika personer som ringer innan klockan har blivit nio. Det var bara att inse att sovmorgonen inte skulle bli en sådan.

Min vägledare på Djäknepark hörde även hon av sig idag och undrade om jag kan vikariera för henne när hon ska åka med sin dotters konfirmandgrupp till Berlin. Underbart säger jag, lite extra pengar och ännu mer klassrumspraktik. Det förslaget ska hon inte behöva ångra och om det är fler personer som är i kontakt med skolor som läser vad jag skriver så får ni jättegärna höra av er om det behövs vikarier, mina ämnen är främst samhällsorienterade men engelska och svenska är inte heller några problem!

Freddic out!

Gud vad löjligt det kändes att avsluta sådär, det ska aldrig hända igen, jag lovar...

Nu ska vi se, snart är det dags att skriva på kontraktet för min nya lägenhet, goodbye rum alldeles vid entrén and hello att få sova på nätterna. Nu börjar även tentaplugget på lite sådär halvallvar för det är exakt två veckor kvar tills både tenta och flytt.