Freni

En lärarstudents funderingar.

Praktikveckan har gått riktigt bra, lektionen i onsdags var förvisso så att jag ville strypa några av eleverna efteråt men det är tydligen så ibland säger min vägledare. 12 av eleverna kom försent, men inte kommer de alla på en gång inte. Under den första kvarten troppar de in en eller ett par stycken åt gången, hela introt blir förstört då man måste börja om eller blir avbruten hela tiden. Förutom det så har det i stort sett varit smooth sailing, bara lite knaggligt att undervisa om herren Jesus, människosonen och vår frälsare.

Nästa vecka är det sportlov på Djäknepark så det blir ingen praktik, men veckan efter det är det full fart i ännu en vecka. Tyvärr så har jag själv inget sportlov utan det är tillbaks till universitetet som är planerat, gudstjänstseminarier och ett tjog böcker att läsa.

Sen när jag ändå håller på. Stort grattis till Jasmina som ska gifta sig imorgon, men vad ska man kalla dig nu när fröken Batanovic inte längre stämmer?

1 Kommentarer:

Hej Frenii tack för fina komentarer hoppas du har haft det bra ser att du har mycket nu på Vfu hehe elever dem är lite speciella måste ha tålamod hehe hade bra/ Jasmina